Annons

Boumedienne ny assisterande i Columbus

Ishockey • Publicerad 12 oktober 2023
Josef Boumedienne går från att vara chefsscout till assisterande tränare i NHL-klubben Columbus. I våras (bilden) fungerade han som assisterande general manager och ansvarig för NHL-kontakter i Tre Kronor. Arkivbild.
Josef Boumedienne går från att vara chefsscout till assisterande tränare i NHL-klubben Columbus. I våras (bilden) fungerade han som assisterande general manager och ansvarig för NHL-kontakter i Tre Kronor. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Svenske Josef Boumedienne får nytt jobb i NHL-klubben Columbus. Han går från att vara ansvarig för scouting till att bli assisterande tränare till nye huvudtränaren Pascal Vincent, skriver sajten Hockeysverige.se.

Boumedienne var i våras också assisterande general manager i Tre Kronor, med ansvar för kontakterna med NHL och har tidigare, bland annat, varit tränare i Brynäs.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons